Laatusoitin jokaiselle.
Riento®-kitara on hinta-laatusuhteeltaan ylivertainen klassinen kitara kaikille nylonkielisestä kitarasta kiinnostuneille. Nyt saatavilla myös teräskielisiä ja elektroakustisia kitaroita.

Tutustu mallistoon

Uusia tuulia Suomen kitararintamalla

Monille jo tunnetuksi tullut, Liikasen veljesten edellisellä vuosituhannella kehittämä kitarakonsepti muuttui Riento®-nimiseksi tammikuussa 2022. Samalla myös mallinimet uudistuivat. Kitarat ovat kuitenkin samoja laatusoittimia kuin aikaisemminkin, ja kehitystyö jatkuu edelleen.

Riento® on laadukas kotimaisen valmistajan Euroopassa valmistettu akustinen kitara, joka soi herkästi, voimakkaasti ja sävykkäästi. Soitin soveltuu niin lapselle, aloittelijalle kuin konkarisoittajalle. Riento®-kitara on erinomainen ja luotettava valinta jokaiselle. Se on hinta-laatusuhteeltaan ehkäpä paras klassinen kitara, mitä markkinoilta löytyy.

1/2023 – Riento®-mallisto laajenee. Nailonkielisissä kitaroissa valikoimissa on nyt 1/4, 1/2, 3/4, 7/8 ja 4/4-kokoinen kitara. Uutuutena saatavilla on myös teräskielinen akustinen kitara. Elektroakustisia kitaroita löytyy niin nylon- kuin teräskielisiä malleja, myös soololovella. Tuote-esittelyt ovat tulossa tälle sivustolle lähiaikoina.

Lue lisää

Liikasen veljesten elämäntyö

Riento®-kitaroiden taustalla on pitkä tarina. Veljekset Kauko ja Keijo Liikanen aloittivat soitinrakennuksen vuonna 1977.

Tutustu historiaan ›

Lens Resonance System®

Patentoitu kansirakenne, jonka ansiosta kitara soi herkästi, tasaisesti ja sävykkäästi.

Lue lisää ›

Kotimaista käsityötä

Riento®-kitara on kotimainen innovaatio, joka valmistetaan Euroopassa. Jokainen kitara tarkastetaan ja säädetään käsityönä Suomessa.

Tutustu mallistoon ›

Löydä jälleenmyyjä

Löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjät ›

Riento-kitaroiden OUTLET-myymälä Tampereella

Riento-kitaroiden OUTLET-myymälä Tampereen Lukonmäessä on avoinna sopimuksen mukaan sekä ilmoitettuina aikoina. Outlet-myymälässä teet edullisia kitaralöytöjä sekä voit tutustua Riento-kitaroiden koko mallistoon. Yksittäisiin Riento- ja muihin kitaroihin sekä...

Lue lisää

Uutisia Suomen kitararintamalta

Legendaariset soitinrakentajaveljekset Keijo ja Kauko Liikanen jäivät eläkkeelle alkuvuodesta 2022. Nyt heidän kehittämänsä kitarakonsepti, joka aiemmin kantoi Kantare-nimeä, tulee jatkumaan, kun Tomi Tolvanen ja Musiikkitoteemi jatkaa tätä arvokasta kotimaista perintöä. Jatkossa...

Lue lisää